GLASBA SLIKE VIDEO GLASBENI HITI

   
 

Varnostna Politika

 

POMEMBNO OPOZORILO: S klikom na gumb registracija potrjujete, da se strinjate z vsemi določbami v spodnjem sporazumu, ter da se zavezujete k njihovemu spoštovanju. Vsakič, ko se vpišete v katerokoli storitev strani Slomedia.si potrjujete, da se strinjate z vsemi določbami in sprejemate vse pogoje veljavnega sporazuma. V kolikor se z določbami ne strinjate, vam uporaba storitve ni dovoljena in se ne smete registrirati.

Namen zasebnostne politike je zagotoviti uporabniku, da smo ustvarjalci strani Slomedia.si zavezani k varovanju vaših osebnih podatkov. Vsakič ko obiščete stran Slomedia.si se strinjate z varnostno politiko strani in se zavezujete da boste upoštevali pogoje uporabe. Slomedia.si se zavezuje, da vaših osebnih podatkov ne bo delila z nobeno drugo stranjo, osebo, podjetjem ali tretjo osebo. Kakršne koli zaupne podatke lahko posredujemo naprej le na podlagi sodnega naloga.


Vaš IP naslov
Kot večina spletnih strani tudi pri Slomedia.si pomnimo IP naslove, s katerih se povezujete na stran. Vaš IP naslov hranimo samo za lastno uporabo in ga kot ostale podatke lahko posredujemo tretjim osebam samo na podlagi sodnega naloga.


Piškotki
Kot vse podobne strani tudi naša stran uporablja tako imenovane piškotke. Piškotki so delčki informacij ki se shranijo na vaš racunalnik posebaj za to stran. Upravljalci Slomedia.si vam zagotavljamo, da so vsi piškotki, ki jih uporablja naša stran namenjeni zgolj temu, da vam olajšajo brskanje po naši strani in da v nobenem pogledu ne ogrožajo vaše varnosti ali posegajo v vašo pravico do zasebnosti. Če boste onemogocili piškotke za to stran, vam to lahko onemogoči dostop do nekaterih funkcij strani.


Vaš e-poštni naslov
Vaš e-poštni naslov potrebujemo, da vam nanj pošljemo vaše začetno geslo ob registraciji ali da vam v primeru da geslo izgubite tega lahko ponovno pošljemo. Vašega e-poštnega naslova ne bomo delili z nobeno drugo stranjo in nanj ne bomo pošiljali nezaželjenih sporocil.


Informacije o vas
Vse informacije, ki jih pridobimo od vas, uporabimo za izboljšanje kakovosti naših spletnih strani in za spremljanje statistike, ki je na ogled našim oglaševalcem. Vaših podatkov Slomedia.si ne deli s tretjimi osebami, kot so npr. oglaševalci in partnerji. Za informacije o tem, katere strani so uporabnikom všec in katere ne, Slomedia.si uporablja prej opisane tehnologije (piškotki). Slomedia.si ne spremlja, kaj posamezen uporabnik bere ampak spremlja le število ogledov posamezne strani. Slomedia.si dnevno izdeluje statistiko obiska naših storitev, ki so na voljo oglaševalcem.


Slomedia.si si pridržuje pravico, da kadarkoli brez predhodnega opozorila dopolni ali spremeni varnostno politiko strani ali njene pogoje uporabe.

Upravitelji strani SloMedia.si


 

Pirš Trans d.o.o., mednarodni transporti in špedicija


 

         SloMedia.si na  Netlog - Facebook

video, izmenjava, oddih, igre , ženske, Počitnice, oglaševanje, Partyshop.si, spletno gostovanje, video filmi, dekleta, Verzi , podnapisi , obrazi, Digitalni marketing